logo
menu
cookie image
Vi bruker tredjeparts cookies.
article
Neetly designer dashboard og forbedrer brukeropplevelser med Eye-share

I over 20 år har Stavanger-baserte Eye-share vært ledende på utvikling av programvare som effektiviserer økonomiprosesser. I høst har våre designere fått muligheten til å forbedre brukeropplevelsen i deres produkter.

Eye-share utvikler intelligente tjenester som automatiserer tidkrevende, manuelle prosesser i næringslivet. Det høres avansert ut, og det er heller ingen enkel oppgave. Men det er veldig mye å hente på effektivisering av økonomi og regnskapsoppgaver, og Eye-share har lenge vært i førersetet for utviklingen.

En av grunnene til suksessen til Eye-share er at selskapet tar brukeropplevelsen på alvor. Vi har fått muligheten til å jobbe med forbedringer av dashbordet til Eye-share Workflow, som er selskapets hovedprodukt. UX-designerne Tor Inge Torgersen og Ole-Jørn Borum tok utfordringen på strak arm og leveransen ble svært godt mottatt av R&D Direktør Kai Mydland og Department Manager Product Development, Eva Michaelsen.

Takk for et supert samarbeid. Dette har vært et bra prosjekt – og vi sitter igjen med et godt resultat!

Kai Mydland

Brukerinvolvering
Vi er veldig opptatt av at ekte brukere involveres i designprosessene. Dette er ikke nytt for Eye-share, selskapet tok ansvar for lenge siden og opprettet et brukerpanel som består av en engasjert gjeng med kunder. For Neetly var det veldig verdifullt å få tilgang til mange gode og reflekterte kunder av Eye-share, og dette bidro sterkt til resultatet.

Salgsverktøy
Gode og gjennomtenkte dashboards og annen funksjonalitet er ikke bare viktig for brukeropplevelsen. For salgsapparatet er det viktig at tjenesten oppleves som solid, ryddig og brukervennlig. Derfor ble salgsdirektør i Eye-share Jan Erik Gausdal også involvert i prosessen med å utvikle dashboards.

Mange takk for dette! Gull, sier salgsdirektør Jan Erik Gausdal når han får se resultatet.

AI og chatbot I fortsettelsen av dashboard–prosjektet utfordret Eye-share oss til å designe en chatbot-tjeneste som er basert på kunstig intelligens. Tjenesten kan hjelpe brukerne til å effektivisere oppgavene sine, svare på spørsmål, men også formidle systemmeldinger og annen informasjon fra tjenesten. Også denne leveransen ble godt mottatt og vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet vi har med Eye-share og løse flere designoppgaver.

Trenger du designere med lang erfaring i å lage gode brukeropplevelser? Ta kontakt med UX-designer Ole-Jørn Borum oj@neetly.no Tlf 95868578

Vil du vite mer?

Skriv inn din e-postadresse, så tar vi kontakt.

Logo
Bryggerikaien 16 4014 Stavanger NORWAY
curly brace