Syngande hjarte – Vestlendingar som vågar

Har du drømmer som krever mot å realisere? Les historiene om Elisabeth Gallefoss, Oddvar Torsheim, Benedicte Brun, Cily Shakti, Lill Olsen, Aron Altinpinar og Georg Olafr Reydarsson Hansen som har satset alt – og funnet seg selv.

Har du drømmer som krever mot å realisere? Les de oppsiktsvekkende historiene om Elisabeth Gallefoss, Oddvar Torsheim, Benedicte Brun, Cily Shakti, Lill Olsen, Aron Altinpinar og Georg Olafr Reydarsson Hansen som har satset alt i livet – og funnet seg selv. Innbundet bok og E-bok av bergensforfatter Irene R. Mjelde. Kjøp den her, eller spør på din nærmeste bokhandel.

NY BOK SOM GJØR EN FORSKJELL

Har du en drøm som virker umulig å realisere? Ønsker du å vise hvem du egentlig er – men frykter hvordan omgivelsene kommer til å reagere? Da vil du garantert sluke boken Syngande hjarte – Vestlendingar som vågar.

Les mer om boka på www.syngandehjarte.no

Neetly er også et forlag – vi har gitt ut en rekke bøker i genrene barnelitteratur, billedbøker, sakprosa og antologier. For noen år siden ble vi kjent med skribent og fotograf Irene R. Mjelde, som bor i Indre Arna utenfor Bergen og skriver for en haug med magasiner, aviser og nettsider på Vestlandet.

Irene brenner for det unike og ekte – mennesker som tør å være seg selv og gi gass for å realisere det de tror på. I manuset til Syngande hjarte – Vestlendingar som vågar har Irene selv gitt gass for å vise hva hun tror på og er i stand til å skape.  I boka møter du et knippe av hennes beste intervjuobjekter – mennesker som stikker seg ut selv i internasjonal målestokk.

Misbruk, død og livsvilje

Oddvar Torsheim, dikteren, forfatteren og kunstmaleren bosatt i Førde, er den mest kjente av personlighetene som utfolder sine visjoner og forteller om gleder og sorger i boka. Med du vil kanskje falle like mye for Lill Olsen, nordlendingen som har slått seg ned i Stongfjorden ytterst i Sunnfjord med horder av sauer, kaniner, høns og katter – og som tar imot ungdom på arbeidstrening fra hele Europa. Lill måtte se litt livs kjærlighet gå til grunne i misbruk, men hun reiste seg igjen, fant gnisten og livsviljen.

Elisabeth Gallefoss er en annen brennende sjel som har blitt presset lenger ned enn de aller fleste og kommet tilbake til lyset. Som en av de første nordmennene forlovet hun seg med en pakistansk innvandrer i Oslo på 1980-tallet. Kjærligheten gnistret, men mannen ble knivstukket og drept på åpen gate rett ved Stortinget, og det var få eller ingen som brydde seg med den etterlatte kvinnen og parets to små barn. Møtet med Elisabeth i dag er fengslende og vil endre ditt syn på tilgivelse, renselse og selvrealisering.

Les mer om boka på www.syngandehjarte.no

Vil du vite mer?

Skriv inn din e-postadresse, så tar vi kontakt.