Brukerrettet design

Brukernes opplevelse – the user experience (UX) – av online tjenester er avgjørende for å lykkes med digitalisering.

Neetly har 15 års erfaring med å planlegge, tegne og brukerteste design mot forbrukermarkedet og profesjonelle tjenester innenfor bl.a. telecom og underholdning, akvakultur og shipping.

Snakk med oss om designoppdrag, brukertesting og webbaserte kundeinteraksjoner.

Design

Tester gresset i London

Stavangerfirmaet Turfpal lager software for alle som elsker gress. Eller plen, som vi liker å si. Kundene deres er fotballklubber, golfklubber og parkanlegg. Neetly har fått oppdraget med å forbedre brukervennligheten og da måtte Tor Inge og Ole-Jørn en UX-tur til UK for å brukerteste.

Les mer
Design

Tilpasser UX-design til industrien

Som senior UX-designer hjelper Tor Inge Torgersen bedrifter med å bli synlige som kvalitetsleverandører til olje- og gassnæringen i Rogaland. Tor Inge har lang erfaring som automatiker, skipselektriker og ROV-operatør offshore.

Les mer
Design

Design for bedre brukeropplevelse

Neetly benytter UX-metodikk og brukertester for å forbedre sluttbruker sin opplevelse av dine tjenester. Vi spesialiserer oss på tv-interaksjoner, websider og interaktive underholdningstjenester.

Les mer
Design

Syngande hjarte – Vestlendingar som vågar

Har du drømmer som krever mot å realisere? Les historiene om Elisabeth Gallefoss, Oddvar Torsheim, Benedicte Brun, Cily Shakti, Lill Olsen, Aron Altinpinar og Georg Olafr Reydarsson Hansen som har satset alt – og funnet seg selv.

Les mer

Vil du vite mer?

Skriv inn din e-postadresse, så tar vi kontakt.